Uncategorized

Vedr. DR1´s program KONTANT om hvalpefabrikker i Danmark

preben

Bestyrelsen i DRU er blevet bedt om at udtale sig, om vores holdning, til DR1´s program KONTANT om hvalpefabrikker i Danmark.

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi tager afstand fra enhver hvalpefabrik. Vi tager afstand fra enhver som misrøgter sine hunde, eller som sælger og videreformidler syge hunde og hvalpe.

Det er bestyrelsens holdning, ingen tvivl om det!

Når det så er sagt, så skal man huske på at verden ikke er sort/hvid! KONTANT er et program der lever af at få folk op af stolene, det er et program som KUN fokuserer på det negative og det er et program hvor man selv skal kunne se skidt fra kanel! Og de gør det godt, de formår at få folk til at tro på ALT hvad de siger, og de klipper typisk programmerne sammen så man tror man får hele sandheden, men sådan er det sjældent.

Uanset hvordan og hvorledes man vender og drejer programmet så var den ene af de personer der blev fremhævet i programmet IKKE en hvalpefabrik i Danmark. Der laves ganske enkelt SLET ikke hvalpe nok til at kunne betegne det som en hvalpefabrik.

Der skal ikke forsvares, der skal ikke forklares hvordan eller hvorfor det er endt som det er endt. Men i dette tilfælde er det blevet til en heksejagt på den forkerte person! Og der er på nuværende tidspunkt hverken overtrædelser af DRU´s vedtægter eller dyreværnsloven.
ALT imens alt fokus er drejet i, det forkerte retning, fortsætter de RIGTIGE hvalpe fabrikker med at producerer/sælge/importerer hvalpe for nu har de fred og ro til det!

Derfor er vores kommentar nu og fremover: Ingen kommentar, vi svarer ikke på spørgsmål, hverken i pb, på sms, mail eller andet. Man skal heller ikke ringe til bestyrelsesmedlemmerne og udfritte dem om deres holdning eller mening, beskylde enkelte medlemmer af bestyrelsen for at ”holde hånden over” nogen eller andet! Der er INGEN KOMMENTARER.

Og så kan vi da oplyse at fristen for at opstille til bestyrelsen er 1 juli, man kan stadig nå at opstille og vi ser frem til at få rigtig mange opstillinger, vi mangler virkelig BREDE skuldre så vi fortsat kan føre nogen af jeres ønsker ud i livet.

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.