Betingelser for køb

BETINGELSER FOR KØB AF ABONNEMENT ELLER EN YDELSE HOS DANSK RACEHUNDE UNION.

Du bedes venligst omhyggeligt gennemlæse nedenstående betingelser for køb af ydelser hos DRU, før du foretager et køb.

Ved at benytte ydelser hos DRU og ved at foretage et køb hos DRU, erklærer du samtidig at du har læst, forstået og accepteret disse betingelser. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser bedes du venligst ikke anvende ydelserne hos DRU. 

Ved at benytte ydelser hos DRU giver du samtidig accept af at DRU må registrere ejerforhold for dine hunde i hundedatabasen, samt registrere dine oplysninger til brug for regnskab og revision. 

Nyt Medlem

Ønsker du at melde ind i DRU skal du anvende formularen: Bliv medlem på forsiden.

Medlemsskab

Dit medlesskab skal fornyes ved betaling senest den på opkrævningen anførte dato

Du vil modtage en opkrævning pr mail ved fornyelse.

Tilmelding til udstilling:

Du tilmelder dig til udstillinger og betaler ved at klikke tilmeld på udstillingen, følg anvisning for tilmelding og afslut med at betale.

Stambøger og andre ydelser:

De relevante oplysninger og papirer(scannet) sendes til DRU og der indbetales for ydelsen til DRU.

FORTRYDELSE:

Din tilmelding til en udstilling hos DRU er bindende, der er derfor ingen fortrydelsesret. Udstillingsgebyret tilbagebetales derfor ikke (jf. udstillingsreglerne) Udstillingsgebyret kan undtagelsesvis overføres til en senere udstilling hvis der afmeldes pga. smitsom sygdom i hundeholdet og der fremsendes en dyrlæge erklæring til udstillingudvalget.

Din bestilling af stambøger eller lign. ydelser hos DRU er bindende, der er derfor ingen fortrydelsesret. Stambogsgebyr tilbagebetales derfor ikke (jf. retningslinjer for avlsgodendelse og stambogsføring) dog tilbage betales gebyret såfremt en hvalp dør inden den er 3 uger.