Betingelser for anvendelse

Introduktion
Velkommen til https://dru.dk/ os Ved at tilgå eller bruge vores hjemmeside, tjenester, produkter eller indhold (samlet kaldet “Tjenester”), accepterer du at være bundet af disse Brugsbetingelser (“Betingelser”). Hvis du ikke accepterer disse vilkår, må du ikke få adgang til eller bruge vores tjenester.

Berettigelse
Du skal være mindst 18 år gammel for at bruge vores tjenester. Ved at acceptere disse vilkår repræsenterer og garanterer du, at du er mindst 18 år gammel og har den juridiske kapacitet til at indgå en bindende kontrakt.

Brug af tjenester
Du accepterer kun at bruge vores tjenester til lovlige formål og i overensstemmelse med disse vilkår. Du må ikke bruge vores tjenester på nogen måde, der kan beskadige, deaktivere, overbelaste eller forringe vores tjenester eller forstyrre andre parters brug og nydelse af vores tjenester.

Kontoregistrering
For at få adgang til visse funktioner i vores tjenester kan det være nødvendigt at oprette en konto. Du accepterer at give nøjagtige, aktuelle og fuldstændige oplysninger under registreringsprocessen og at opdatere disse oplysninger for at holde dem nøjagtige, aktuelle og fuldstændige.

Intellektuelle ejendomsrettigheder
Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til Tjenesterne og deres indhold, inklusive men ikke begrænset til tekst, grafik, logoer, billeder og software, billeder af os eller vores licensgivere. Du må ikke bruge, reproducere, distribuere, ændre eller skabe afledte værker af sådant indhold uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

Brugerindhold
Du kan muligvis indsende indhold til vores tjenester. Du bevarer alle rettigheder til og er eneansvarlig for det indhold, du sender til vores tjenester. Men ved at poste indhold giver du os en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, royaltyfri licens til at bruge, reproducere, ændre, udgive og distribuere sådan indhold.

Afslutning
Vi kan opsige eller suspendere din adgang til vores tjenester øjeblikkeligt, uden forudgående varsel eller ansvar, uanset årsag, herunder uden begrænsning, hvis du overtræder disse vilkår.

Fraskrivelse af garantier
Vores tjenester leveres “som de er” og “som tilgængelige” uden nogen form for garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse.

Ansvarsbegrænsning
Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlige for nogen indirekte, tilfældige, særlige, følgeskader eller strafskader, der opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af vores tjenester.

Lovvalg
Disse vilkår skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovene i [Din jurisdiktion], uden at give virkning til nogen principper om lovkonflikter.

Ændringer af vilkår
Vi forbeholder os retten til efter eget skøn til enhver tid at ændre eller erstatte disse vilkår. Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge vores tjenester, efter at disse revisioner træder i kraft, accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår.