Information til vores medlemmer

I som medlemmer må stole på at vi som bestyrelse gør vores bedste. Når i som opdrættere indsender til stambogsføring, så indsender I en parrings/fødselserklæring, hvor i underskriver på tro og love at, det der er skrevet er korrekt. Vi kan som bestyrelse ikke vide at Snuggly Icebreaker til daglig bliver kaldt Sylvester, hvilket er et stort problem. Vi kan indføre at hundens kaldenavn også bliver registreret, dette kan måske være en lille hjælp. Vi kan ikke vide at den Chihuahua, der hedder Conrad har en hvid pote og det er ham der er på billeder af parringen på fb fra opdrætteren, men det er Hugo som ikke har en hvid pote, der står på parrings/fødselserklæringen. Hvor skal vi som bestyrelse vide fra, at det ikke er korrekt det vores opdrættere indsender?? Skal vi forlange at få billeder af parringen så vi kan sidde og se ligheder af billeder på Ingus? Skal vi ud i, at vi skal mistænkelig gøre alle vores opdrættere og forlange DNA på alt? Skal vi ud i at ramme uskyldige uvidende hvalpekøbere, der har købt hund fra en ekskluderet kennel, ved at udelukke alt, hvad der kommer derfra til avl, uanset race? Eller skal vi se på den enkelte hunds aner?

Vi er godt trætte af de gamle sager der dukker op, vi er ikke ansvarlig for hvad vores opdrættere indsender, vi kan ikke lave om på hvad der er sket. Men vi er ikke passive, vi gør faktisk noget, men kan pga. tavshedspligt og persondataloven ikke slå alt op på facebook.

Alle  vores medlemmer er velkommen på vores generalforsamling Lørdag d. 22/9-2018 i Sorø hallen, her kan i stille jeres spørgsmål til os i stedet for, at lytte til rygter fra andre klubber og tidligere medlemmer, der kun har et formål, at skade DRU.

Tilmelding skal ske til marianne@dru.dk hurtigst muligt af hensyn til kaffen.