Uncategorized

Avlsgodkendelse

preben

DRU har valgt at afholde en avlsgodkendelse den 16 maj 2020.

Dette vil foregå på adressen Grovensvej 8, 5750 Ringe.

Det vil først og fremmest være for dem der påtænker at skulle have hvalpe inden vi igen kan afholde udstillinger, da vi jo ikke ved hvornår dette bliver muligt.

På grund af Corona vil du modtage et klokkeslet du skal møde på, så vi kan overholde alle regler om forsamlinger. Der vil være håndsprit ved indgang så man kan spritte hænder når man kommer og når man går igen. Der vil selvfølgelig blive sprittet af imellem hver hund der har været inde hos dommer. Det vil kun kunne være handler af hunden der får adgang til området.

Der vil være en dommer og ringsekretær tilstede samt en repræsentant fra bestyrelsen som tilser alt foregår korrekt og i vil selv skulle vise tænder på jeres hund.

Det koster det samme som på en udstilling og afregnes ved tilmelding. Husk at oplyse medlemsnummer når i tilmelder, samt alle hundens informationer.

Senest tilmelding den 10 maj og kan ske til [email protected] eller [email protected].

I vil efter denne dato modtage klokkeslet, samt info om hvordan det vil foregå.

Evt. spørgsmål kan sendes [email protected]

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.