Uncategorized

Udstillingerne i August

preben

Udstillingerne i August

Blot til Info!!!

Hej alle, vi bliver tit og ofte spurgt om, hvornår tror i vi må komme på udstilling igen, hvornår åbner i for udstillingen til den og den udstilling og kan vi ikke bare flytte den til en anden dato.

Vi har valgt, at vi følger de anbefalinger der kommer fra regeringen og sundhedsmyndighederne.

Vi ved også at flere ting bliver åbne og at der er muligheder for afholdelse af arrangementer. Bla. Er der flere idrætsforeninger der har fået grønt lys til at afholde fodboldskoler over sommeren.

I skal vide at vi gør alt hvad vi kan for at komme i gang igen, og har hver uge kontakt til de instanser der kan give os svar. men vi er nød til at følge de regler der er, vi håber selvfølgelig at i vil væbne jer med tålmodighed.

Dette betyder at vi skal op på et lovligt forsamlings antal der minimum hedder 200 personer for at det vil være muligt for os at afholde en udstilling.

Ligeledes vil en afholdelse af udstillinger betyde ændringer i vores retningslinjer og hvis en udstilling skal gennemføres fx i Aarup hvor mange overnatter i campingvogne, vil der være regler som skal overholdes, samt der vil være brug for en del frivillige da vi selv skal sørge for ekstra rengøring af både bad og toiletter, trimmerborde i ringene efter hver hund. OSV. Når det kommer til det med frivillige så er det hjælp fra jer udstillere vi skal have, så kommer det til at vi må afholde en udstilling, afhænger det lige så meget af jer, i skal ind og hjælpe med rengøring, kontrol af afstand osv.. Vi i bestyrelsen kan ikke gøre det selv, så hvis vi ikke får frivillige nok der vil hjælpe, kan vi ikke afholde en udstilling.

Kunne i tænke jer at være frivillig hjælper på de udendørs udstillinger, vi tænker at vi skal bruge ca. 30 personer i alt. Alt efter hvor mange der melder sig, kan det være 1 time måske 2 eller 3 over en weekend, dette afhænger selvfølgelig af hvor mange der melder sig. Hvis i vil hjælpe så send gerne en mail til [email protected]

På bestyrelsens vegne

Ulla Sørensen

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.