Uncategorized

Udstillingen i Aarup

preben

Hvam D. 9/6-2020

OBS!!!

Så er ventetiden forbi og vi starter nu op med udstillingerne igen efter sommerferien.

Den første udstilling efter Danmarks nedlukning kommer til at forgå i Aarup.

Der vil sammen med kataloget komme nogle retningslinjer for weekenden.

Tilmeldingen er nu åben og der er lidt krav til selve tilmeldingen, når man tilmelder sin hund, skal man i bemærkninger skrive hvor mange personer man kommer, eller sende en mail med antal personer til [email protected].

som udgangspunkt må vi være 100 personer, men med mulighed for opdeling i sektioner så vi evt. kan blive flere. Da vi skal søge om sådanne tilladelser er det vigtig at vi ved hvor mange i kommer.

Ønsker man at campere i weekenden koster dette 100 kr. dette skal dække strøm og de øvrige omkostninger til bad og toilet. Vil man campere skal der sendes en mail til [email protected] pengene betales ved ankomst. Der er mulighed for at leje et værelse på Aarup vandrehjem der ligger ved hallen, tlf. 64431013

Alle dem der kommer i campingvogne eller i telt, må først komme fra kl. 16.00 fredag eftermiddag, vi har pladsen fra kl. 12.00 men vi skal have opmærket området med diverse skilte, retningslinjer samt opdelinger af campingområdet, parkering, udstilling osv… dette tager tid så det håber vi i respektere.

Man bliver placeret med campingvogne som man kommer, der er ikke fri mulighed for selv at bestemme, pga. de retningslinjer vi skal følge, det samme er gældende søndag når vi skal hjem igen.

Der vil være afmærkede områder til opstilling af udstillingstelte og de retningslinjer der udsendes skal overholdes. Overholdes retningslinjerne ikke kan det medføre bortvisning fra udstillingen.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer alle igen og dyrke vores fælles hobby med vores skønne hunde.

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.