Uncategorized

Rygter.

preben

Bestyrelsen i DRU får tit henvendelser fra folk der har hørt forskellige ting om DRU, DRU´s bestyrelse eller DRU´s medlemmer. Normalt er det ikke noget vi reagerer synderligt på, ud over at have det i baghovedet. Men lige pt. Kører der nogle rygter som vi er nødt til at reagerer på.
Disse rygter lyder på at flere medlemmer af en anden mindre hundeforening er blevet opfordret til at melde sig ind i DRU for at lave ballade og forsøge at vælte bestyrelsen til næste generalforsamling.
Denne gruppe af mennesker er vi bekendt med i DRU. De fleste er tidligere DRU medlemmer, som havde meldt sig ud pga. utilfredshed og som omkring nytår har meldt sig ind igen, nogen af dem er gået igennem andre er ikke. Denne gruppe af mennesker var bla. Med til at køre en special klub i DRU i sænk. Rygterne går ligeledes på at de KUN ønsker at opnå flertal i bestyrelsen med et formål!! Nemlig at nedlægge DRU.

Bestyrelsen er klar over at det er rygter, ingen af dem har nogen anelse om hvor meget tid der skal bruges på at køre en forening som DRU.
DRU´s bestyrelse ser med stor alvor på disse rygter og vi har derfor i samarbejde med DRU´s advokat udarbejdet denne skrivelse.
Bestyrelsen i DRU ønsker at være åben og anerkendende over for vores medlemmer, vi syntes alle at vi efterhånden har en fantastisk dejlig stemning på vores udstillinger og til vores arrangementer. Dette skal vi fortsat have og det skal misundelige mennesker fra andre klubber ikke ødelægge. Vi håber derfor at vores medlemmer forstår at vi er nødt til at stramme op for DRU´s bedste.
Vi har lige nu en rigtig harmonisk bestyrelse i DRU, vi forstår hinanden og hjælper hinanden. Vi har været meget igennem i bestyrelsen i DRU gennem de sidste 4 år, med folk vi troede vi kunne stole på, folk der er gået i utide og viden og materiale vedr. DRU er gået tabt. Det er et kæmpe stort og dyrt arbejde at komme videre hver gang.
Vi har i den nuværende bestyrelse brug for arbejdsro så vi kan få gang i nogle af de tiltag som har været under udarbejdelse i mange år.
Vi håber at vores medlemmer vil støtte op om bestyrelsen til det forestående valg til generalforsamlingen, bestyrelsen vil i næste nummer af Racehunden offentliggøre hvem vi anbefaler at stemme på til bestyrelsen.

Bestyrelsen i DRU
Helle Øllgaard (formand)
Michelle Paarup (Næstformand)
Jytte Dyrgaard (Kasserer)
Jimmy Alfsen (Sekretær)
Ove Jørgensen (bestyrelsesmedlem)

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.