Indbrud i DRU-huset.

DRU har haft ubudne gæster.

 

Ikke en, men flere gange.

Gennemgang af spor sammenholdt med observationer gjort af naboer, viser at det omhandler 2 adskilte persongrupper.

Mangel på indbrudstegn ved døre og vinduer viser, der er anvendt nøgle til adgang. En række arkivskabe, der indeholder gamle papirer er åbnet og der er rodet i papirerne. Skabene er sædvanligvis aflåst og nøglerne gemt. De er dog målrettet taget op og anvendt til at lukke skabene op og kigge i de gamle papirer.

Umiddelbart er der ikke noget af omsættelig værdi at stjæle i huset, dog kan vi konstatere at der er fjernet et lysskilt fra et vindue, en vandvarmer og lidt småting. Dette besøg er sket uden at naboer har observeret noget.

Desuden har huset haft besøg af en gruppe unge mennesker, der opfattede huset som forladt og da de fandt yderdøren ulåst søgte de indenfor og har holdt lidt fest. De har ryddet pænt op, vasket op og tømt askebægre. Eneste spor efter deres besøg, er en bunke affald, de har samlet pænt. Naboer aflåste huset efter deres besøg.

Der er indgivet politianmeldelse. Politiet vurderer også, at der er tale om 2 persongrupper, de har optaget rapport, undersøgt spor og taget DNA test.

Naboerne holder øje med huset og varskoer ved yderligere besøg.