HUNDEHOLDERUDDANNELSEN 2019, -Program og tilmelding

Vi har fået et stærkt og kompetent hold til at undervise på vores HHU i år. Undervisningen foregår ved et hold af specialister, som alle har sidste nye viden indenfor deres specifikke område og til dagligt arbejder med netop den problemstilling, de underviser i.

 

Tilmeldingsfrist 4. maj med mail til Ulla@dru.dk / Marianne@dru.dk

 

Det er muligt at overnatte gratis, man skal blot selv medbringe campingvogn eller telt. Der er adgang til badeværelse og toilet.

Kursusafgiften er inklusiv forplejning morgen, frokost og kaffe/kage.

Det er ikke inklusive aftensmad fredag og lørdag aften, men vi finder på noget fællesmad for dem som vælger overnatning. Muligvis grill aften om lørdagen hvis vejret er med os.

 

Morgenmad er fra kl. 08.30 og undervisning starter kl. 09 alle dage. Der vil være en halv times frokostpause og et kvarters kaffepause om eftermiddagen.

 

 

Program Modul 1:

Fredag den 17. maj 2019:

Dyrlæge John Dee underviser i bl.a. reproduktion og neonatale hvalpe. 

Faktisk undervisningstid uden pauser ca. 7 timer

 

Lørdag den 18. maj 2019:

Eksamineret adfærdsbehandler Viv Raundorf underviser i bl.a. Hundevelfærd og hundeadfærd herunder hundens følsomhed overfor miljøpåvirkning og stress. Faktisk undervisningstid uden pauser ca. 7 timer.

 

Søndag den 19. maj 2019:

Veterinærsygeplejerske Laila Ager underviser i bl.a.  hvalpemotivation, smitte beskyttelse, hygiejne, rengøring, desinfektion og affaldssortering. Pasning og transport af hunde.

Faktisk undervisningstid uden pauser ca. 7 timer

 

Program Modul 2:

Lørdag den 15. juni 2019:

Førstehjælp til hunde ved FIRSTaid-REDliv. Deres kurser følger internationale og danske anbefalinger fra dyrlæger med speciale i hunde, og anbefales af Dyrefondet.

Undervisning i mindst 6 timer plus prøve og pauser.

 

Søndag den 16. juni 2019:

Dyrlæge Kirsten Rübner Pedersen underviser i ernæring og foderhåndtering.

Faktisk undervisningstid 3,5 time plus pause.

 

Advokat Hans Peter Grønborg underviser i købeloven, gældende lovgivning for dyreværn herunder forpligtelser for erhvervsmæssig opdrætter samt forskellen til hobby opdræt.

Undervisningen vil vare 3 timer plus pause.

 

 

 

Pris:

Begge moduler inklusiv forplejning koster 3500 kr. for medlemmer af DRU.

For ikke medlemmer er prisen 3900 kr.  

Betaling kan opdeles med 2000 kr. indbetalt inden fredag den 4. maj og 1500 / 1900 kr. indbetalt inden tirsdag den 4. juni til

reg.nr 6060 – konto nr. 4576078 eller mobilepay 87603.

 

Har man brug for yderligere restance med betaling, er dette også muligt, hvis man på forhånd indgår en aftale med kasserer hellehansen@dru.dk.

 

 

Da vi netop har et særligt kompetent hold i år, så har vi allerede fået henvendelser fra medlemmer, som ønsker at deltage i dele af undervisningen.

Dette vil vi gerne være lydhøre overfor, og åbner derfor op for muligheden for tilmelding til enkelte dage.

 

Tilmeldings- og betalingsfrist for enkelt dage til modul 1 er fredag den 4. maj.

Enkelt dag med John Dee koster 1000 kr., mens alle andre enkelte dage koster 850 kr. inklusiv forplejning.

 

Tilmeldings- og betalingsfrist for enkelte dage til modul 2 er tirsdag den 4. juni. Enkelte dage koster 850 kr. inklusiv forplejning.

Ved pladsmangel i lokalet, så vil tilmeldinger fra kursister tilmeldt hele uddannelsen have fortrinsret, men da lokalet kan tage op til 60 personer, så forventer vi at der er plads til jer alle sammen.