Uncategorized

Corona Virus

preben

NYT pga. Corona Virus

Bestyrelsen i DRU følger sagen omkring Corona Virus meget nøje, vi har derfor taget en masse beslutninger.

Udstillingen i Herlufmagle D. 28 og 29 Marts er aflyst, udstillingen vil blive afholdt på et senere tidspunkt.
Mentaltest D. 4 og 5 April er aflyst, denne flyttes til et andet tidspunkt.
Hundeholder Uddannelsen D. 18 og 19 April er aflyst, denne flyttes også til et senere tidspunkt.
DRU afholder ikke bestyrelsesmøder i fysisk form, vi mødes online hvis nogle sager skal drøftes.
Vi tager ikke på kennelbesøg eller lignende.
kort sagt, alle aktiviteter i DRU er indtil nu sat i stå.

Vi har brugt den forgangene uge på at tale med vores samarbejdspartnere, der er ikke nogen af dem der indtil nu er ramt, så DRU kan køre videre som hidtil efterfølgende.

Vi laver fortsat stambøger, der sendes med GLS. Vi har med den nye forsendelsesform, fået en ny leveringsform der gør det lettere for stambogsføren, med afsendelse til pakkeshop hvor man kan afhente sine forsendelser, man modtager en mail eller sms med at nu kan man afhente sine pakker. Der kan opleves nogle forsinkelser i nogle områder, da GLS også kan være ramt af manglende personale pga. Corona, de informere løbende.

Da Danmark lige så stille lukker ned, betyder det også at flere pakkeshopper bliver ramt, derfor sender vi for en periode direkte hjem til jer med private delevery. Denne forsendelses metode er noget dyre, men bare rolig, i vil som medlemmer ikke mærke nogen forskel, prisen for stambøger samt forsendelse er den samme.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke udtale os omkring hundedagene, vi ved ikke hvor lang tid disse skærpede regler der er udstedt af regeringen, vil være gældende. Vi kan sige at hvis i tilmelder og betaler til DRU`s udstilling under hundedagene og dette bliver aflyst, vil i få refunderet jeres udstillingsgebyr. Vi kan ikke udtale os omkring refusion ved købte campingbiletter i tilfælde af aflysning, dette høre ikke under DRU.

Om DRU

Dansk Racehunde Union
er stiftet den 4. maj 1937, og er landets næststørste og næstældste hundeorganisation til fremme af sunde og racerene hunde. DRU arbejder for at højne standarden for vore racehunde, de enkelte racers specielle temperament samt kendskabet til hundens pleje.